Barcelona si Real Madrid lupta, marti seara, pentru calificarea in finala Cupei Spaniei la fotbal. Dupa 1-1 in turul de pe "Santiago Bernabeu", galacticii vor sa se impuna pe "Camp Nou". "Stim ca vor sa castige si ca vor ataca din primul minut", a precizat Jordi Roura, secundul celor de la Barcelona. Meciul va putea fi urmarit in direct pe Digisport 1 de la ora 22.00.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Stim multe despre Real Madrid, la fel cum si ei stiu atatea despre noi. Este partida asteptata de toata lumea. Stim ca vor sa castige si ca vor ataca din primul minut. Avem un sezon bun, in pofida ultimelor partide. In El Clasico nu exista o favorita. Detaliile mici vor face diferenta in acest meci" - Jordi Roura, antrenor secund FC Barcelona.

"Daca suntem pregatiti? Pentru astfel de meciuri iti doresti sa faci parte din fotbalul mare. Nu conteaza in ce forma sunt cele doua echipe, partidele au fost mereu incantatoare. Nu m-am hotarat inca asupra primului <11>" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

Echipe probabile:

FC Barcelona: Pinto - Alves, Pique, Puyol, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Iniesta. Antrenor: Jordi Roura

Real Madrid: Diego Lopez - Ramos, Varane, Pepe, Coentrao - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo - Higuain. Antrenor: Jose Mourinho

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco.

Meciul se joaca pe Camp Nou: Capacitate - 98.772 locuri, dimensiuni 105X68.

In tur:

Real Madrid - FC Barcelona 1-1

(Varane 82' - Fabregas 50').

FC Barcelona vs Real Madrid in Cupa Spaniei:

Victorii Barcelona: 14

Victorii Real Madrid: 10

Remize: 7

Golaveraj: 61-59 (pentru Barcelona).