​Raul Rusescu a discutat, in cadrul unei conferinte de presa, despre returul cu Ajax si despre sansele pe care le mai au stelistii la calificarea in "optimile" Europa League. "Suntem pregatiti sa remontam scorul din tur (n.r. 2-0). O sa jucam si pentru Nesu", a declarat atacantul ros-albastrilor.

Raul Rusescu Foto: AGERPRES

"Suntem pregatiti sa jucam la victorie si sa remontam scorul din tur la Bucuresti. La Amsterdam nu am facut un meci bun, am avut doua ocazii, altfel stateau lucrurile la 2-1. Vreau sa fiu multumit cu ceea ce am facut, dupa ce voi iesi de pe teren. O sa jucam si pentru Nesu, de fapt pentru toti stelistii", a declarat Raul Rusescu.

"Indiferent cati oameni vor veni la meci, noi suntem fericiti ca facem parte din acest colectiv, suntem cea mai iubita echipa, chiar daca nu vor veni cu Ajax 50.000 de oameni. Ne dorim sa sarbatorim calificarea alaturi de fani. Obiectivul nostru este sa jucam candva o finala de Champions League sau de Europa League" - Laurentiu Reghecampf.

Ajax este favorita la calificarea in "optimile" Europa League dupa ce a invins, scor 2-0, pe Steaua, intr-o partida disputata pe "Amsterdam ArenA".