Un interlop maghiar poreclit "Karezs" a vorbit despre meciurile trucate din fotbal, pe lista celor implicati in mafia pariurilor aflandu-se si Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei. Partida incriminata este cea dintre Cottbus si Hertha Berlin.

"Karesz" a marturisit pentru un ziarist de invistigatii maghiar ca Laurentiu Reghecampf a fost si el implicat in mafia pariurilor. Citat de Prosport, interlopul a declarat ca "Reghe" ar fi primit 10.000 de euro pentru a "tranti" partida cu Hertha Berlin.

"Portarul era croat, vorbea croata, sarba si germana. Maghiara nu stiu daca vorbea, habar nu am. Cu Sebok putea sa se inteleaga in germana. Deci... Piplica, Reghecampf, Miriuta si Sebok. Dar dupa meci, unul dintre ei nu a dat banii inapoi. Sebok!", a declarat "Karesz".

Cum rezultatul nu a fost cel dorit (Cottbus a castigat, desi trebuia sa se termine 2-2), cei implicati au fost nevoiti sa dea inapoi dublul sumei primite. "Nu stiu daca a fost vorba de violenta fizica la Sebok, dar stiu ca el a fost urmarit foarte multa vreme. Iar banii pe care el a refuzat sa ii plateasca a trebuit sa-i dau inapoi croatilor din propriul buzunar", a completat interlopul maghiar.

Raspunsul lui Laurentiu Reghecampf

"Nu mai stau sa raspund tuturor nebuniilor de pe pamant. Am ajuns prin munca cinstita in varful piramidei, nu ma mai intereseaza nimic din toate aceste golanii cu care veniti exact inainte de meciurile foarte importante", a spus Laurentiu Reghecampf, conform Digisport.

Citeste si Cornel Dinu: Reghecampf a primit 200.000 de euro ca sa tranteasca un meci cu Bayern.