​Steaua a pierdut partida amicala disputata duminica impotriva celor de la Dinamo Moscova, rusii pregatiti de Dan Petrescu impunandu-se cu 2-1. Meciul s-a desfasurat in Antalya, Turcia.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

Steaua a deschis scorul prin Tatu (in minutul 3), dar rusii au revenit pe tabela si s-au impus gratie reusitelor lui Noboa (35') si Ignatovich (58').

Echipa cu care a inceput Steaua partida:

Tatarusanu - Rapa, Gardos, Chiriches, Latovlevic - Prepelita, Pintilii - Chipciu, Tatu, Tanase - Rusescu.

"Prima repriza am jucat mult mai bine, dar am luat gol dintr-o faza fixa. A fost o noua greseala personala. Este pacat, la fel si golul din a doua repriza, un alt gol dupa o greseala. Iar am jucat prea relaxati. Apoi, jucatorii care au intrat in partea secunda nu au facut fata ritmului partidei. Este vorba si despre oboseala, sunt multe antrenamente, am jucat si acum doua zile" - Laurentiu Reghecampf (Digisport).

"Pe final m-a suparat putin arbitrul, echipa mi-a placut foarte mult. Am fost multumit de atitudinea jucatorilor. Steaua e o echipa buna, dar au avut o stare de oboseala dupa atatea meciuri amicale. Sunt convins ca la meciul cu Ajax vor fi mai fresh" - Dan Petrescu (Digisport).

In perioada de pregatire din aceasta iarna, Steaua a inregistrat patru infrangeri (cu Celtic Glasgow, Ferencvaros, Qabala si Dinamo Moscova), doua remize (cu Basel si Sturm Graz) si o victorie (cu Dinamo Kiev).