​Romania a debutat cu o infrangere in 2013, tricolorii fiind surclasati de Polonia (4-1). "Nu pot sa le reprosez baietilor decat golurile primite. Am jucat cu o echipa noua, in timp ce adversarii se cunosteau intre ei. Pentru mine nu conteaza rezultatul", a declarat Victor Piturca, la finalul partidei cu polonezii.

"Nu pot sa le reprosez baietilor decat golurile. Am jucat cu o echipa noua, in timp ce adversarii se cunosteau intre ei. Unii dintre jucatori mi-au placut, dar nu vreau sa dau nume. Pentru mine nu conteaza rezultatul, poate doar pentru jucatori. Poate ei sunt dezamagiti acum. Am primit gol la fiecare ocazie a lor, iar în repriza a doua am ratat doua ocazii mari. Daca marcam, puteam sa reducem diferenta. Suporterii au fost dezamagiti. E o perioada grea, am facut trei antrenamente pe zi si asta se va vedea in campionat", a declarat Victor Piturca, conform Mediafax.

De ce nu au fost convocati Lobont si Mutu

"Lobont nu a aparat deloc in ultimul timp, iar Mutu nu e la parametrii normali si nu joaca constant", a completat Victor Piturca.

In urmatoarea partida amicala, Romania se va duela, miercuri, cu Australia, la Malaga (Spania).