Mario Balotelli si antrenorul sau de la Manchester City s-au incaierat chiar pe terenul de antrenament, relateaza Guardian, care publica in editia online si fotografii de la incidentul provocat se pare de o intrare dura a atacantului la coechipierul sau Scott Sinclair.

Mario Balotelli si Roberto ManciniFoto: Agerpres/AP

Un martor a povestit ca Balotelli, 22 de ani, a reactionat urat cand Mancini l-a mustrat. "Mancini atunci s-a napustit asupra lui, era foarte nervos. L-a prins si parea ca vrea sa il tranteasca. Mario a fost probabil prea puternic si nu a putut sa il puna la pamant. In acel moment ceilalti antrenori s-au grabit sa ii separe, insa Mancini nu voia sa il lase, tot incerca sa il loveasca".

Potrivit martorului, fotbalistul s-a dus direct la vestiare si dupa nici 10 minute a plecat cu un Bentley, nu inainte de se opri si da autografe fanilor la poarta.

Incidentul va aduce din nou in discutie speculatiile privind un transfer al lui Balotelli, desi Mancini a negat in repetate randuri ca atacantul va fi vandut in ianuarie. "Cred ca Mario va ramane insa viitorul depinde doar de el. Relatia dintre mine si el este mereu buna, chiar daca intr-o zi face ceva. Tin la el pentru ca am lucrat impreuna ani de zile. L-am vazut evoluand. Insa relatia profesionala este altceva si i-am spus lui Mario ce vreau de la el. Cer de la el seriozitate si dedicare la antrenamente, o viata privata mai stabila si comportament corect pe teren", a declarat antrenorul celor de la City pentru Gazzetta dello Sport luna trecuta.