Barcelona s-a distantat la 13 puncte de Real Madrid, iar titlul pare un obiectiv utopic pentru galactici. "Este aproape imposibil sa mai castigam titlul. La acest nivel, 13 puncte sunt prea multe", a declarat Jose Mourinho, tehnicianul Realului. "Barcelona este dintr-o alta liga", a completat Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Este aproape imposibil sa mai castigam titlul. Sunt deja 13 puncte distanta de prima pozitie. Sunt prea multe, iar la acest nivel este foarte dificil de revenit. Anul trecut, noi am avut 10 puncte in fata in februarie si am reusit sa ne impunem. Trebuie sa imbunatatim unele aspecte ale jocului. Daca vom reusi acest lucru in Champions League si in Cupa Spaniei, atunci lucrurile poate s-ar putea indrepta putin si in campionat", a declarat Jose Mourinho.

"Acest campionat este deja plictisitor, Barcelona joaca alt fotbal fata de restul echipelor, ei sunt dintr-o alta liga. Am avut trei ocazii mari de gol, dar din pacate am inscris doar o singura data. In prima repriza am evoluat bine, dar in a doua nu am mai putut sa tinem pasul. Despre Barcelona? Este foarte greu sa reusesti sa faci ceva impotriva lor. Messi este cu siguranta cel mai bun din lume, reuseste sa faca diferenta prin executiile lui senzationale" - Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid, despre infrangerea cu Barcelona (1-4).

Real Madrid - Espanyol 2-2

Barcelona - Atletico Madrid 4-1

Clasament:

1 FC Barcelona 46 puncte

2 Atletico Madrid 37

3 Real Madrid 33

4 Malaga 28

5 Levante 27

6 Betis 25

7 Getafe 24 etc.