Antrenorul echipei CFR Cluj, Paulo Sergio, a declarat, miercuri seara, la Dolce sport, dupa victoria din meciul cu Manchester United, scor 1-0, si ratarea calificarii in optimile de finala ale Ligii Campionilor, ca jucatorii sai trebuie sa fie mandri, deoarece nu in fiecare se poate castiga pe Old Trafford.

"A trebui sa muncim foarte mult sa scoatem rezultatul acesta. Am reusit sa acumulam multe puncte, dar din pacate Braga nu a reusit un rezultat bun cu Galatasaray. Daca nu faceam prostiile din meciul cu Galatasaray de acasa, acum era in alta pozitie. Nu sunt dezamagit, dar jucatorii sunt tristi pentru ca au facut zece puncte si nu s-au calificat. Trebuie sa fim mandri, deoarece nu in fiecare zi poti sa castigi pe Old Trafford. Astazi am castigat o echipa. Felgueiras nu a avut asa multe parade, nu cred ca a fost omul meciului. Am jucat bine ca echipa si nu am lasat-o pe Manchester sa-si faca jocul. Sougou poate juca la orice nivel si daca va fi o oferta buna pentru el si pentru club ii vom da drumul", a spus Paulo Sergio la DolceSport, citat de Mediafax.

La randul sau, finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ca ii felicita pe toti jucatorii care au evoluat pe Old Trafford.

"Vreau sa multumesc celor doua echipe de antrenori care au lucrat in aceasta campanie europeana. Din pacate nu am reusit sa ne calificam si exista un regret, dar trebuie sa fim mandri de ce am realizat. Zece puncte este enorm cand te bati cu echipe care au bugete de multe milioane de euro. Ce am realizat ne da sperante pentru viitor. Am sperat foarte mult in aceasta victorie. Echipa a jucat foarte bine, si-a creat multe ocazii, iar golul lui Luis Alberto este extraordinar, o adevarata bijuterie chiar si pentru Liga Campionilor. Jos palaria pentru toti ce care au intrat astazi pe teren. Am crezut foarte mult in Braga, deoarece au jucatori buni si acasa au orgoliile lor. Mai era si castigul financiar. Am sperat pana in ultima secunda ca va veni o veste buna de la Braga. Insa noi suntem de vina ca nu ne-am calificat, deoarece am ramas la mana altora. Visez la un rezultat mare pe plan international in viitor. Dupa experienta din acest an in Liga Campionilor suntem mai puternici si mai experimentati", a spus Paszkany

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United si a ratat calificarea in optimile Ligii Campionilor, insa, de pe locul trei al grupei H, va evolua in 16-imile Ligii Europa.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Luis Alberto, in minutul 56, cu un sut de la 25 de metri in vinclul portii aparate de De Gea.