CFR Cluj pastreaza sanse teoretice de calificare in "optimile" Champions League, inainte de ultimul meci din faza grupelor. Campioana Romaniei se va duela cu Manchester United, in timp ce Galasaray se va deplasa la Braga. Pentru a bifa o performanta istorica, CFR-ul are nevoie de un joc al rezultatelor. Meciul va fi in direct pe Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Daca vom juca la fel ca impotriva lui Reading (n.r. victorie cu 4-3), doar Dumnezeu stie ce se poate intampla cu noi. Atunci cand primesti atatea goluri, chiar e normal sa fii ingrijorat" - Sir Alex Ferguson.

"Suntem pregatiti pentru acest meci, ne vom juca sansa pana la capat. Toata lumea cunoaste valoarea lui Manchester United. Suntem fericiti ca vom evolua cel putin in primavara Europa League" - Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj.

"Sper ca baietii sa imi faca o noua bucurie. Ne dorim o calificare in optimile Champions League. Le dorescsi stelistilor sa castige la Copenhaga si sa devina a doua echipa romaneasca prezenta in primavara europeana" - Arpad Paszkany, patron CFR Cluj.

Echipe probabile:

Manchester United: Lindegaard - Jones, Smalling, Evans, Buttner - Fletcher, Cleverley, Powell, Welbeck - Rooney, Hernandez.

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Muresan, Alberto - Sougou, Rui Pedro, Camora - Bastos.

Arbitru: S. Karasev, ajutat de N. Golubev si T. Kalughin (toti din Rusia).

Cum se califica CFR Cluj:

* Daca CFR face egal pe "Old Trafford", iar Galatasaray pierde la Braga, atunci campioana Romaniei merge in "optimile" Champions League.

* Daca CFR se impune pe "Old Trafford", iar Galatasaray pierde sau face egal la Braga, campioana Romaniei se califica in "optimile" Champions League.

Ultimele meciuri:

Reading - Manchester United 3-4

(Robson-Kanu 8, Le Fondre 19, Morrison 23; Anderson 13, Rooney 16pen 30, Van Persie 34)

Gaz Metan Medias - CFR Cluj 1-1

(Llullaku 58; Valente 36)

Se disputa miercuri:

Manchester United - CFR

Braga - Galatasaray

Clasament Grupa H:

1 Manchester United 12 puncte

2 Galatasaray 7

3 CFR Cluj 7

4 Braga 3.