George Copos, patronul echipei Rapid, a declarat, marti, ca a deschis procedura de insolventa special pentru a salva formatia giulesteana. In acest mod, Rapidul va obtine licenta si pentru sezonul 2013-2014 al Ligii 1 la fotbal.

George CoposFoto: AGERPRES

"Lumea nu intelege, dar noi am deschis procedura de insolventa special pentru a salva clubul Rapid. Si asta vom face. Alta solutie de salvare nu exista decat demararea acestei proceduri, care ne va ajuta si sa obtinem licenta pentru editia 2013-2014 a Ligii I. Din pacate, intotdeauna in Romania oamenii cazuti in genunchi sunt loviti. Eu sunt acum cazut in genunchi, vreau sa salvez clubul si o voi face, dar nu mai vreau sa vorbesc despre fotbal", a declarat George Copos pentru Mediafax.

"Facem tot ce ne sta in puteri sa salvam clubul, asta am facut mereu. Vrem sa demonstram ca am fost transparenti. Rapid este la zi cu platile la stat, nu avem niciun leu datorie la impozite si taxe. Din pacate avem restante la salariile jucatorilor si ale celorlalti angajati ai clubului", a completat George Copos.

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolventa a SC Fotbal Club Rapid SA, instanta stabilind ca prim termen de judecata data de 7 decembrie.

Rapid are datorii catre jucatori si angajati, acestia fiind neplatiti de mai multe luni.