Cunoscut drept simpatizant al celor de la Dinamo, Ion Tiriac ii lauda pe rivalii de la Steaua, echipa pe care o felicita pentru prestatiile din campionat. "Eu nu sunt omul care sa blesteme Steaua cand Dinamo joaca prost. Steaua este echipa romaneasca, ar trebui să fii ingrat, daca nu chiar cretin, sa negi asta. Echipa joaca bine, e normal sa fie sustinuta", a precizat omul de afaceri.

Ion TiriacFoto: 0-100.ro

"Steaua a castigat meciuri, iar Dinamo pierde cam multe in perioada asta. Amandoua sunt branduri mari. Eu nu sunt omul care sa blesteme Steaua cand Dinamo joaca prost. Steaua este echipa romaneasca, ar trebui sa fii ingrat, daca nu chiar cretin, sa negi asta. Echipa joaca bine, e normal sa fie sustinuta", a declarat Ion Tiriac la Digisport.

"Dupa parerea mea, omul ala (n.r. Laurentiu Reghecampf) stie ce face acolo, antrenorul lor. Fotbalistii joaca, dupa parerea mea, mai bine ca orice echipa romaneasca. Si din punct de vedere tehnic se pare ca nu se mai loveste mingea de masa si sare inapoi. Mi se pare suspect ca ceilalti nu alearga ca steliştii, nu ca stelistii alearga mult. Au pregatirea fizica foarte buna", a conchis Ion Tiriac.

Dupa 15 etape disputate in Liga 1, Steaua se afla pe primul loc, cu 38 de puncte acumulate, in timp ce Dinamo este pe locul 7, cu 22 de puncte.