Paris Saint-Germain este pregatita sa ofere nu mai putin de 100 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile jucatorului Cristiano Ronaldo, informeaza Gazzetta dello Sport. Conform jurnalistilor italieni, la Paris ar urma sa ajunga "la pachet", in vara lui 2013, si Jose Mourinho, actualul tehnician al celor de la Real.

Cristiano Ronaldo Foto: Reuters

PSG este gata sa-i ofere lui Ronaldo un salariu de 18 milioane de euro pe sezon, lucru pe care Realul nu doreste sa-l faca (are 14 milioane la formatia de pe "Santiago Bernabeu").

Jorge Mendes (reprezentantul lui Ronaldo si al lui Mourinho) ar fi aranjat deja o intalnire intre seicul Al-Thani din Qatar si Florentino Perez (presedintele galacticilor).

Mendes isi doreste cu orice pret aceasta mutare, iar impresarul le ofera celor de la Real Madrid si o solutie pentru inlocuirea lui Cristiano Ronaldo.

Astfel, la Madrid ar ajunge Radamel Falcao, unul dintre cei mai in forma jucatori ai momentului in fotbalul european. In schimbul columbianului, Realul ar urma sa plateasca aproximativ 70 de milioane de euro catre Atletico Madrid (actualul sau club).