Jean Padureanu, presedintele formatiei Gloria Bistrita, a fost jefuit in plina strada in Bucuresti, informeaza RTV. "Cand sa urc scarile in bloc m-am dezechilibrat si m-am trezit ca cineva imi da un branci. Am cazut si m-am lovit la maini si la cap. Un individ tragea sa imi ia geanta. Vazand ca nu poate, mi-a smuls borseta, care imi alunecase. Nu aveam bani in ea. Doar pasaportul, niste acte ale clubului si stampila clubului. L-a ruga sa mi le dea inapoi, sa le arunce in fata casei", a precizat Padureanu, intr-o interventie la RomaniaTV.

Jean PadureanuFoto: Captura RomaniaTV

"Cand sa urc scarile in bloc m-am dezechilibrat si m-am trezit ca cineva imi da un branci. Am cazut si m-am lovit la maini si la cap. Un individ tragea sa imi ia geanta. Vazand ca nu poate, mi-a smuls borseta, care imi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar pasaportul, niste acte ale clubului si stampila clubului. L-a ruga sa mi le dea înapoi, sa le arunce în faţa casei. L-as si cinsti daca ar face acest lucru.

Bani n-aveam, aveam doar acte. Eu in toate ocaziile am spus ca n-am bani sa platesc jucatorii, iar ei au crezut ca am luat bani. Eu n-am ataţia bani caţi cred ei ca am. Eu cunosc in zona aceea caţiva indivizii de genul asta si îmi cereau de o bere. Le dadeam, ce sa le fac?", a declarat Jean Padureanu la Romania TV.

Dupa acest incident, Jean Padureanu a depus o plangere la Politie.