Opt jucatori ai echipei de fotbal Steaua Bucuresti au fost testati inopinat, miercuri, prin tragere la sorti, de catre reprezentantii Agentiei Nationale Anti-Doping (ANAD), la Stadionul Steaua, anunta gruparea din Ghencea, scrie Agerpres.

In premiera, stelistilor Raul Rusescu, Andrei Prepelita, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pirvulescu, Tiberiu Balan, Razvan Stanca si Lucian Filip li s-au prelevat, pe langa obisnuitele probe de urina, si probe de sange. Acest procedeu a fost lansat la Cupa Mondiala din 2010, din Africa de Sud.

''Clubul nostru le multumeste reprezentantilor ANAD pentru implicarea deosebita in combaterea dopajului in sport si isi demonstreaza sprijinul pentru astfel de actiuni, fiind in permanent contact cu acestia, una dintre procedurile standard fiind aceea de a le comunica, in fiecare zi de vineri, programul complet al echipei noastre pentru saptamana ce urmeaza'', se arata in comunicatul clubului.

Gruparea ''ros-albastra'' a fost felicitata, conform sursei mentionat, atat de catre reprezentantii ANAD, cat si de catre UEFA, pentru profesionalismul dovedit si pentru faptul ca, la fiecare testare anti-doping, rezultatele analizelor au fost negative.