​Sorin Cartu a acceptat postul de antrenor al echipei FC Brasov, informeaza Mediafax. In varsta de 56 de ani, Cartu il inlocuieste pe Ionut Badea. "Am discutat si am batut palma. Oferta a venit cam acum o saptamana", a precizat Cartu.

Sorin Cartu Foto: Reuters

"Am vorbit cu domnul Neculaie. Am discutat şi am bătut palma. Miercuri la ora 12.00 ma intalnesc cu domnul Neculaie si cu cei din conducerea clubului si mai discutam si semnam contractul. Am discutat trei ore cu Ioan Neculaie ca sa ne cunoastem, dar in principiu ne-am inteles. Oferta a venit cam acum o saptamana. N-am stabilit durata contractului. Normal ar fi sa semnez un contract pana in vara cu drept de prelungire pentru inca un sezon. Obiectivul va fi sa terminam mai bine decat sezonul trecut", a declarat Sorin Cartu la DigiSport.

Sorin Cartu a pregatit de-a lungul timpului formatiile Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, nationala de tineret a Romaniei, Rapid Bucuresti, Extensiv Craiova, Veria, Otelul Galaţi, FC Arges, Politehnica Timisoara, Progresul Bucuresti, Dacia Mioveni, Pandurii Targu Jiu, CFR Cluj, Steaua Bucuresti si ALRO Slatina.