Copenhaga a pierdut disputa cu Steaua (0-1, Europa League, Grupa E), iar la finalul meciului nordicii au laudat atmosfera si stadionul pe care s-a jucat partida. "A fost un sentiment extraordinar sa joc la Bucuresti, e cel mai frumos stadion unde am jucat. Publicul a fost foarte zgomotos", a declarat Ragnar Sigurdsson, fundas al celor de la Copenhaga.

"Arena Nationala"Foto: Hotnews

"A fost un autogol nefericit, balonul a fost respins cu capul, mingea l-a lovit pe atacantul de la Steaua in cap, apoi m-a atins pe mine in picior si s-a dus in poarta. A fost o faza de uitat. Am avut mai multa posesie si cred ca am avut si ocazii mai mari, simt ca am fost mai buni. A fost un sentiment extraordinar sa joc la Bucuresti, e cel mai frumos stadion unde am jucat. Publicul a fost foarte zgomotos" - Ragnar Sigurdsson, citat de cotidianul danez Ekstra Bladet, conform Mediafax.

"Am avut ceva sanse, puteam marca, dar trebuie sa fim onesti si sa recunoastem ca am facut un joc groaznic când am fost în posesia balonului. Nu am gasit traseele potrivite si am facut prea multe erori. Nu ne-a iesit jocul. Cred ca e cel mai prost joc al nostru în acest an, nu am avut cursivitate. Am incercat din rasputeri sa nu primim gol si am fost foarte aproape sa reusim" - Lars Jacobsen, fundas FC Copenhaga.

"La pauza am vorbit intre noi sa nu mai ne lasam influentati si intimidati de public. Am facut un meci destul de prost. Cel putin in prima repriza am fost destul de tematori, am comis multe greseli, ceea ce de obicei nu facem" - Thomas Kristensen, mijlocas FC Copenhaga.

"FC Copenhaga a cazut prada infernului de la Bucuresti, primind un gol bizar. Zgomotul de pe Arena Nationala era atat de violent uneori incat realmente iti simteai timpanele tiuind. Fluieraturile se auzeau cu precadere cand Copenhaga avea posesia, cand Wiland se pregatea sa degajeze. Copenhaga a primit un gol aproape grotesc, nefericit. Publicul a continuat sa cante si sa aplaude mult dupa terminarea meciului. Parea un meci de 0-0, intre doua echipe care se respecta una pe alta, dar golul din final a schimbat totul" - Ekstra Bladet.

Grupa E, rezultatele serii:

Molde - Stuttgart 2-0

(Berget 58', Chima 88')

Steaua - FC Copenhaga 1-0

(Sigurdsson 83' autogol)

Clasament:

1 Steaua 4 puncte (3-2)

2 Molde 3 (3-2)

3 FC Copenhaga 3 (2-2)

4 Stuttgart 1 (2-4).

Urmatoarele meciuri:

Steaua - Molde

Stuttgart - FC Copenhaga (ambele pe 25 octombrie).