Steaua a castigat disputa cu FC Copenhaga, scor 1-0, rezultat in urma caruia a acumulat patru puncte (se afla pe primul loc in Grupa E din Europa League). "A fost un meci greu. E o victorie mare pentru noi care ne va ajuta sa ne calificam in primavara europeana", a declarat Laurentiu Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"A fost un meci greu. Am spus de la inceput ca toate echipele au sanse sa se califice. E o grupa puternica, cu echipe care pot produce surprize. Am castigat un meci foarte important. In cea de-a doua repriza am reusit sa ne impunem ritmul si ne-am creat mai multe ocazii. E o victorie mare pentru noi care ne va ajuta sa ne calificam in primavara europeana. Am vazut 3-4 meciuri ale celor de le Copenhaga, dar nu am stiut ca pot avea o posesie atat de buna la mijlocul terenului. Au fost peste noi la acest capitol si abia in repriza a doua am reusit sa punem probleme. Au aratat ca sunt o echipa puternica.

Ne surprinde celalalt rezultat. E o victorie mare a norvegienilor. Daca vom castiga cu Molde abia atunci vom deveni favoritii grupei, dar nu s-a terminat inca. Nu putem trece peste acest meci. Am reusit sa cream un grup puternic, jucatorii au demonstrat ca sunt profesionisti. Am avut o ocazie mult mai mare inainte de a marca. Stiu ca am inscris cu noroc, dar asta e fotbalul", a spus Laurentiu Reghecampf, citat de Mediafax.

Grupa E, rezultatele serii:

Molde - Stuttgart 2-0

(Berget 58', Chima 88')

Steaua - FC Copenhaga 1-0

(Sigurdsson 83' autogol)

Clasament:

1 Steaua 4 puncte (3-2)

2 Molde 3 (3-2)

3 FC Copenhaga 3 (2-2)

4 Stuttgart 1 (2-4).

Urmatoarele meciuri:

Steaua - Molde

Stuttgart - FC Copenhaga (ambele pe 25 octombrie).