Steaua vrea sa obtina prima victorie din actuala editie a Europa League (faza grupelor) in fata danezilor de la FC Copenhaga. "Vom intalni o echipa foarte buna, am urmarit meciul lor cu Molde. O victorie ne-ar face sa fim mai aproape de primavara europeana" - Laurentiu Reghecampf. Meciul de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe ProTV, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 22.05.

Atmosfera superba pe "Arena Nationala"Foto: Dan Popescu, HotNews.ro

"Este un sentiment incredibil ca Steaua poate aduce la un meci 50.000 de oameni. Vom alinia o echipa buna, care la finalul celor 90 de minute se va bucura de victorie. Copenhaga este o echipa foarte buna. Am urmarit meciul lor din Europa League. Nu a fost o partida extraordinara, dar ne-am facut o idee si stim la ce sa ne asteptam. Nu suntem obisnuiti sa pierdem. O victorie ne-ar duce la patru puncte in clasament si am avea sanse de calificare in primavara europeana" - Laurentiu Reghecampf.

"Am lipsit in play-off cu Ekranas din cauza unui cartonas rosu stupid, am lipsit la Stuttgart din cauza unei accidentari. Acum sunt gata de lupta si chiar sunt extrem de motivat sa joc si eu in Europa League si sa ajut echipa" - Cristi Tanase.

"Avem multe date despre Steaua, il stiu si pe Reghecampf, care a evoluat multi ani in Germania, ca jucator, deci nu poate fi decat un antrenor extrem de disciplinat si care face lucrurile ca la carte, iar cand un antrenor e asa si echipa arata la fel" - Ariel Jacobs, antrenor FC Copenhaga.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Matei, Gardos, Chiriches, Parvulescu - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Prepelita, Tanase - Rocha (4-2-3-1)

FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Stadsgaard, Sigurdsson, Bengtsson - Bolanos, Kristensen, Claudeir, Jorgensen - Cornelius, Santin (4-4-2).

Arbitru: Luca Banti, ajutat de Riccardo di Fiore si Luca Maggiani (toti Italia).

Clasament:

1 FC Copenhaga 3 puncte (2-1)

2 VfB Stuttgart, Steaua 1 (2-2)

4 Molde 0 (1-2).

Se disputa joi:

Steaua - FC Copenhaga (22.05)

Molde - VfB Stuttgart (22.05).