​Dupa un start perfect impotriva celor de la Braga (victorie cu 2-0), CFR Cluj se afla in fata testului numit Manchester United. "Sper ca entuziasmul sa faca diferenta", a declarat Ioan Andone inainte de confruntarea cu echipa pregatita de Sir Alex Ferguson. Meciul CFR vs Manchester United va fi in direct pe TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Am mai intalnit Manchester United in preliminariile Ligii, dar atunci nu aveam jucatori cu foarte mare experienta. Acum situatia este diferita, toata Romania este alaturi de noi. Sper ca entuziasmul sa faca diferenta. Daca marcam, avem sanse sa castigam. Sunt convins ca nu ne vor trata de sus" - Ioan Andone.

"Am vazut performantele CFR-ului, de la Braga si cele doua victorii cu Basel. Este o echipa buna, pe care trebuie sa o respectam. Cand ne antrenam inainte de meciurile din deplasare nu putem face niciodata mare lucru pentru ca toti ne urmaresc antrenamentele, asa ca am preferat sa ne antrenam acasa, sa stabilim cateva decizii tactice si cred ca a fost mult mai bine asa" - Sir Alex Ferguson.

Echipe probabile:

CFR: Felgueiras - Pinto, Cadu, Rada, Sepsi - Muresan, Luis Alberto - Sougou, Bastos, Camora - Kapetanos. Antrenor: Ioan Andone.

United: De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Nani, Fletcher, Anderson, Kagawa - Van Persie - Rooney. Antrenor: Sir Alex Ferguson.

Arbitru: Alberto Mallenco (Spania), ajutat de asistentii Roberto Diaz Perez del Palomar si Jesus Calvo Guadamuro (ambii Spania).

CFR vs Manchester United in Champions League:

Goluri marcate: 2-1

Ocazii de gol: 4-10

Cornere: 3-7

Off-side: 2-1

Faulturi comise: 19-21

Cartonase galbene: 2-3

Cartonase rosii: 0-0.

Grupa H, partide disputate:

Manchester United - Galatasaray 1-0

Braga - CFR Cluj 0-2

Se vor disputa marti:

CFR Cluj - Manchester United (21.45)

Galatasaray - Braga (21.45).

Clasament:

1 CFR Cluj 3 (2-0)

2 Manchester United 3 (1-0)

3 Galatasaray 0 (0-2)

4 Braga 0 (0-2).

Meciul CFR Cluj - Manchester United se va disputa pe 2 octombrie, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu", de la ora 21.45, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.