Tehnicianul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a preferat ca elevii sai sa sustina la Manchester sedinta de pregatire dinaintea meciului cu CFR Cluj, deoarece atunci cand programeaza antrenamentele in deplasare acestea sunt urmarite de toti, potrivit Mediafax.

"Am vazut performantele CFR-ului, de la Braga si cele doua victorii cu Basel. Este o echipa buna, pe care trebuie sa o respectam. Cand ne antrenam inainte de meciurile din deplasare nu putem face niciodata mare lucru pentru ca toti ne urmaresc antrenamentele, asa ca am preferat sa ne antrenam acasa, sa stabilim cateva decizii tactice si cred ca a fost mult mai bine asa", a spus Ferguson.

Tehnicianul a remarcat un singur jucator de la CFR Cluj, care l-a impresionat in meciurile recent monitorizate, pe Rafael Bastos, despre care a spus ca a fost foarte bun in partidele pe care le-a urmarit.

Fundasul Jonny Evans considera ca nu se poate vorbi de noroc in cazul echipei CFR Cluj, care s-a impus in prima etapa a grupelor, in deplasare, in fata formatiei Sporting Braga, scor 2-0: "Nu pot nominaliza un jucator anume de la CFR, dar nu cred ca se poate vorbi de noroc in cazul echipei CFR, care a marcat doua goluri in deplasare cu Braga, intr-un meci din grupele LC".

Partida CFR Cluj - Manchester United, din etapa a II-a a Grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa, marti, de la ora 21.45, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu.