CFR va primi, marti, vizita echipei Manchester United, intr-o partida contand pentru grupa H din Champions League. Britanicii vor sa evite surprizele neplacute si sa se impuna in "Gruia". "Speram sa obtinem victoria, trebuie sa ne asiguram ca nu se va mai intampla precum anul trecut", a declarat Wayne Rooney.

Wayne Rooney Foto: Reuters

"Liga Campionilor este complet diferita de Premier League. Daca nu esti in cea mai bună forma si nu dai totul esi pedepsit, lucru care ni s-a intamplat in editia trecuta. Trebuie sa ne asiguram ca nu se va repeta si in acest an, asa ca meciul de la Cluj este unul important pentru noi. Sa speram ca vom obtine victoria, care ne va pune intr-o pozitie favorabila pentru calificare. E palpitant sa joci in Liga Campionilor, e o competitie puternica, te uiti la echipele care sunt aici si e o mare provocare pentru toata lumea. Imi place foarte mult sa joc in Liga Campionilor" - Wayne Rooney, citat de Mediafax.

Meciul CFR Cluj - Manchester United se va disputa pe 2 octombrie, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu", de la ora 21.45, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.