Derbiul etapei cu numarul noua din Liga 1 se va disputa pe "Arena Nationala", acolo unde Steaua se va duela cu Rapid. In cazul unui succes, ros-albastrii vor reveni pe prima pozitie a ierarhiei, gratie golaverajului. Meciul va fi in direct pe Antena 1 si Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20.30.

Arena Nationala din BucurestiFoto: Reuters

"Avem un meci foarte important, care trebuie sa ne motiveze foarte mult, sa ne dea puterea sa il castigam. E foarte important sa continuam pe acest drum. Ma intereseaza sa castigam fiecare meci, nu ca jucam contra Rapidului. Ne intereseaza cele trei puncte ca sa ne indepartam de celelalte echipe" - Laurentiu Reghecampf.

"Meciul cu Steaua este putin mai special pentru ca sunt orgolii si ambitii mari, are o alta incarcatura, dar, pana la urma, este tot un meci de fotbal. Cunosc cam tot ce se poate cunoaste despre Steaua, nu sunt noutati, avem toate informatiile despre ei, asa cum si ei au toate informatiile despre noi. Steaua este Steaua, normal ca jucand in deplasare te multumesti si cu un egal, ar fi un rezultat care ne-ar mentine in lupta pentru campionat. Noi nu avem voie sa pierdem" - Ioan Ovidiu Sabau.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevic - Bourceanu, Pintilii - Rusescu - Chipicu, Cristi Tanase - Adi Rocha (4-2-3-1).

Rapid: Pecanha - Milisavljevic, Glauber, Oros, Roman - Codrea - Herea, N. Grigore - Pancu - Bilasco, Goga (4-3-2-1).

Arbitru: Slavko Vincici, ajutat de Andrej Kokolj si Robert Vukan (toti Slovenia).

Steaua - locul 3, 19 puncte

Rapid - locul 9, 12 puncte (- doua partide)

Steaua - 4 victorii din 4 meciuri "acasa"

Golaveraj: 11-2

Rapid - doua egaluri in deplasare, nicio victorie

Golaveraj: 1-3.