Steaua debuteaza in grupele Europa League (sezonul 2012-2013) impotriva lui VfB Stuttgart, in deplasare. "Nu vrem sa parem aroganti, dar Steaua a aratat ca e valoroasa si poate castiga meciul din Germania", a precizat Laurentiu Reghecampf inainte de duelul cu VfB. Partida va fi in direct pe Protv, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20.00.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"Cei de la Stuttgart nu au venit sa ne vada la Iasi, dar au destule informatii despre noi. Nu trebuie sa ne concentram la tot ce spun cei de la Stuttgart, stiu tot ce au nevoie despre noi. Stuttgart face parte dintre echipele de top din Germania, are 13 internationali in lot. Noi ne dorim calificarea in primavara europeana si cred ca putem sa ne atingem obiectivul. Nu ne intereseaza parcursul Stuttgartului in campionat, dar cred ca stadionul se va umple. Nu vrem sa parem aroganti, dar Steaua a aratat ca este o echipa valoroasa si poate castiga meciul cu Stuttgart" - Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua.

Echipe probabile:

Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevic. Antrenor: Bruno Labbadia.

Steaua: Tatarusanu - Parvulescu, Chiriches, Szukala, Georgievski - Filip, Gardos, Bourceanu - Chipciu, Nikolic, Adi Popa. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Rezerve: Stanca, Pintilii, M. Costea, Prepelita, Martinovic, Tibi Balan, Adi Rocha.

Arbitru: Serge Gumienny, ajutat de Walter Vromans si Frank Bleyen. (toti din Belgia).

VfB Stuttgart vs echipe din Romania

* in Champions League:

VfB - Unirea Urziceni 3-1 (2009)

Unirea Urziceni - VfB 1-1 (2009)

VfB - FC Timisoara 0-0 (2009)

FC Timisoara - VfB 0-2 (2009)

* in Cupa UEFA:

VfB - Rapid 2-1 (2005).

Grupa E, partidele zilei:

VfB Stuttgart - Steaua

FC Copenhaga - Molde FK

* ambele vor incepe la ora 20.00.