Romania va debuta, vineri, in preliminariile pentru Mondialul de fotbal din 2014 impotriva Estoniei, intr-o partida care incepe la ora 21.00. "Suntem concentrati, va fi dificil, vrem sa obtinem primele trei puncte. De cand sunt eu la nationala, lucrurile s-au mai reglat, am pierdut doar doua partide", a precizat Victor Piturca, selectionerul primei reprezentative.

Victor Piturca Foto: Reuters

Despre meciul cu Estonia

"Suntem concentrati pe meciul de vineri, in care avem nevoie de un rezultat bun, care sa creeze pentru mai departe o atmosfera favorabila. Va fi dificil, dar vom face tot ce trebuie pentru a obtine primele trei puncte in aceasta campanie. Olanda si Turcia raman principalele favorite, noi cu Estonia si Ungaria vom fi outsideri. Cred ca Estonia va fi un advesar dificil prin prisma grupului" - Victor Piturca, citat de gsp.

Pericolul vine de la Vasiliev

"Doar Vasiliev este jucatorul care ar putea face singur diferenta de la ei, dar ne vom lua masuri de siguranta. Am discutat cu jucatorii problema fazelor fixe, la care trebuie sa fim concentrati pana in minutul 90, pentru a nu mai pati episoade nefericite ca in anumite meciuri trecute" - Victor Piturca.

Situatie dificila in ierarhia FIFA

"Nu este placut ca din grupa noastra doar Andorra se afla sub noi, dar e o situatie conjuncturala, datorata situatiei din ultimii doi ani. Cred ca de cand am venit eu lucrurile s-au mai reglat. Am pierdut doar doua partide, cu Belgia si cu Slovenia, si probabil ca usor-usor vom urca in aceasta ierarhie", a conchis Victor Piturca.

Partida dintre Estonia si Romania se va desfasura vineri, 7 septembrie, de la ora 21.00, la Tallin, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.