Personalul care se ocupa de paza Institutului National de Medicina Legala (INML) Bucuresti a sunat la 112, dupa ce rude ale fotbalistului nigerian Henry Chinonso, care a murit pe teren in urma cu aproape o luna, s-ar fi luat la bataie cu reprezentanti ai clubului, informeaza surse din Politie citate de Mediafax.

Potrivit unor surse din politie, reprezentantii societatii de paza care se ocupa de securitate in incinta INML-ului au sunat, luni, la 112 si au anuntat ca rudele unei persoane decedate de origine nigeriana au un conflict violent cu reprezentanti ai unui club sportiv.

Pana cand echipajul de politie a ajuns la fata locului, toate partile implicate in scandal plecasera.

Din declaratiile martorilor reiese ca rude ale fotbalistului Henry Chinonso, legitimat la clubul Delta Tulcea si decedat pe teren, le-ar fi reprosat fostilor colegi ai acestuia ca nu ar fi respectat un anume ritual, iar reprosurile ar fi degenerat in bataie, afirma sursele citate.

Fotbalistul nigerian al echipei Delta Tulcea Chinonso Ihelwere Henry (21 de ani), s-a prabusit, in 5 august, pe teren in timpul meciului amical cu FC Balotesti, tanarul suferind un infarct. El a fost declarat mort dupa ce medicii au incercat sa-l resusciteze timp de aproximativ o ora.