Vanzarile online pentru meciul amical FC Dinamo – FC Barcelona sunt disponibile doar pana astazi, 9.08.2012, ora 16. Dupa aceasta ora, bilete pentru amicalul cu extraterestii vor mai putea fi achizitionate doar de la casele de bilete de la National Arena.

Bilete la meciul Dinamo Bucuresti- FC BarcelonaFoto: www.biletenationalarena.ro

“Pentru cei care nu apuca sa isi comande biletul online la amicalul anului pana la ora 16 exista posibilitatea de a isi achizitiona unul de la casele de bilete existente la National Arena pentru a urmari evolutia echipei catalane in compania echipei FC Dinamo Bucuresti”, declara Florin Ionescu, managerul site-ului www.BileteNationalArena.ro din cadrul Ascend NetSolutions.

Cei care isi doresc sa ii vada la treaba “pe viu” pe Messi si compania nu mai au foarte mult timp de gandire, pentru ca, in acest moment, mai sunt disponibile doar 9.000 de bilete pentru meciul amical de sambata.

Vanzarile online de bilete pentru meciul demonstrativ vor continua pe Internet prin intermediul site-ului www.BileteNationalArena.ro pana astazi 9.08.2012, ora 16.