Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat vineri seara, la Digisport, ca finul sau, Cristian Borcea, nu mai este actionar la Dinamo.

"Chiar daca se supara, chiar daca nu se supara finul pe mine, este adevarat. El nu mai este actionarul lui Dinamo. Alte detalii nu mai pot spune ca mi-a zis el sa nu mai spun. 500 la suta a plecat de la Dinamo, luni va avea o conferinta. Parea afectat atunci cand mi-a spus asta. Sunt totusi 19 ani. Mi-a zis ca ii e greu, dar ca a ramas cu Dinamo in suflet. Doctorii nu i-au mai permis", a spus Becali la Digi Sport, potrivit mediafax.

Gigi Becali a precizat ca Borcea va ramane presedinte onorific la gruparea bucuresteana. "Mi-a zis ca unii bagau bani si altii nu. El avea bani, dar ceilalti nu il ajutau. Si-a dat si el seama ca Porumboiu e puternic, eu sunt puternic, CFR e puternic, numai Dinamo lua jucatori liberi de contract. Nu vreau sa spun mai multe, pentru ca aia sunt tovarasii lui, va ramane presedinte onorific pe viata. Mi-a spus ca degeaba s-a retras, ca tot a avut puls 200 si la meciul de la Severin. A zis ca mai bine se duce la Miami, sa nu mai stie de nimic. El este ultras, suporter din galerie", a mai dezvaluit Becali.

Finantatorul stelist a mai spus ca actiunile lui Borcea au ajuns la Badea si Savulescu, pentru "un pret modic de nici doua milioane de euro".