Gica Popescu a anuntat, marti, ca va candida, in 2014, la postul de presedinte al FRF. Initiativa fostului international roman este laudata de Dumitru Dragomir, insa seful LPF este de parere ca "Baciul" nu are nicio sansa de a se impune. "Ii va fi imposibil sa-l bata pe Mircea Sandu. De ce? E prea bun, e cel mai bun conducator pe care l-a avut fotbalul romanesc", a precizat Dragomir.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Gica Popescu va fi un candidat serios la sefia FRF la urmatoarele alegeri, insa ii va imposibil sa-l bata pe Mircea Sandu! De ce? Pentru ca Sandu e prea bun, e cel mai bun conducator pe care l-a avut fotbalul romanesc! Si mie mi-ar fi imposibil sa-l inving", a declarat Dumitru Dragomir (citat de gsp).

Motivul pentru care Ionut Lupescu a fost indepartat de la FRF

"Ce sa o mai dam la intors? Lupescu a grabit un pic lucrurile in privinta succesiunii pentru postul de presedinte al FRF. Ce inseamna asta? Ca a vrut prea repede sa-i ia locul lui Mircea Sandu in fruntea Federatiei. Pentru asta a platit. Trebuia sa mai aiba rabdare deoarece Mircea Sandu a fost cel care l-a adus in FRF si trebuia sa creasca pe langa el.

Mai e si un al doilea motiv pentru care s-a rupt relatia dintre cei doi. Lupescu a facut jocuri de culise la alegerile de Comitet Executiv al UEFA pentru ca Mircea Sandu sa nu fie ales. Sandu a aflat si de aici...", a conchis Dumitru Dragomir.