Subiectul "Universitatea Craiova" naste un nou conflict, Ilie Balaci si Victor Piturca aruncandu-si cuvinte grele. "Daca mai vorbeste de mine, o sa vada el ce i se intampla", a precizat selectionerul, in timp ce raspunsul lui Balaci a fost unul sec: "Eu am fost jucator de fotbal, Piturca unul de cazino. Statea pe la portile stadionului pentru ca nu avea loc in Craiova Maxima".

Victor PiturcaFoto: HotNews / Dan Popescu

In direct la Dolcesport, Piturca l-a atacat pe Ilie Balaci, selectionerul fiind de parere ca acesta ii apara interesul lui Adrian Mititelu, patronul Stiintei.

"M-a deranjat si faptul ca unii fosti fotbalisti de acolo, sevitori de-ai lui Mititelu, isi spun parerea. Cand m-am intalnit cu Ilie Balaci, n-a recunoscut. Ii transmit lui Ilie ca daca mai vorbeste vreodata de mine o sa vada el ce i se intampla", a precizat Victor Piturca.

Raspunsul lui Balaci

"Sa ma apuc eu acum sa intru in polemica cu un jucator de cazino? Nu are rost. Din cate stiu eu, Balaci a fost jucator de fotbal, nu de cazino. Pana la urma, ce ar putea sa imi faca Victor Piturca? Poate sa imi faca doar doua lucruri: sa imi sparga rotile de la masina sau sa ma coopteze in staff-ul nationalei. Eu nu am nicio vina ca el statea pe la portile lui Ion Oblemenco si nu a avut loc in echipa Craiovei Maxima. Recunosc, a luat o Cupa a Campionilor Europeni, e un merit de-al sau. De aici, pana la amenintarile impotriva mea, e cale lunga. L-a deranjat faptul ca m-am dus la tribunal langa Mititelu? M-am dus pentru Craiova. Era normal sa fac asta, pentru ca acelui om i s-a facut o nedreptate. I s-a intrat in casa si i s-a furat toata mobila. Poate era normal sa fie si Piti acolo, daca ii pasa de Craiova, dar nu e problema mea. Il anunt pe aceasta cale ca am tot dreptul din lume sa vorbesc cand vreau de Universitatea si de nationala, pentru ca, in timpul carierei de fotbalist, mi-am castigat acest drept", a declarat Ilie Balaci pentru Prosport.