Dinamo si CFR Cluj se vor duela in aceasta seara in Supercupa Romaniei la fotbal. Cainii au cucerit Cupa, in timp ce echipa pregatita de Ioan Andone vine din postura de campioana. Meciul de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.00.

Supercupa RomanieiFoto: Hotnews

"CFR are doua echipe, nu una. Clujenii formeaza un grup valoros, insa la Supercupa vom juca 11 contra 11, iar noi avem forta sa ne adjudecam trofeul. Andone e un antrenor norocos ca ii stie pe jucatorii nostri si tot ce se intampla in Romania, dar si noi ne-am urmarit bine adversarul si avem solutii pentru a-l surprinde" - Dario Bonetti, antrenor Dinamo.

"E o partida importanta, trebuie sa ne onoram blazonul de campioana, sa testam jucatorii adusi in aceasta vara si nu in ultimul rand vrem sa castigam acest trofeu. Sper sa fie a doua Supercupa castigata. Nu va fi un meci usor, nu sunt favoriti, ambele echipe au sanse egale, dar eu sper ca noi sa castigam" - Ioan Andone, antrenor CFR Cluj.

Echipe probabile:

Dinamo: Naumovski - Rus, D. Grigore, Luchin, Pulhac - Boubacar, C. Munteanu, Issa Ba - Danciulescu, M. Niculae, Alexe.

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Maftei, Sepsi - Deac, G. Muresan, Vass, Diogo Valente - Sougou, Kapetanos.

Arbitru: Ovidiu Hategan (Arad). Asistenti: Cristian Nica (Ploiesti), Aurel Onita (Constanta). Arbitri aditionali: Sebastian Coltescu (Craiova), Robert Dumitru (Brasov).

  • Accesul la partida se va face incepand cu ora 18:30, informeaza Mediafax.
  • Conform organizatorilor, au fost puse in vanzare 26.985 de bilete pentru acest meci, casele de bilete urmand sa fie deschise si astazi, pana la ora 21:00.
  • Aproximativ 200 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica, meciul fiind catalogat drept unul cu grad ridicat de risc.

Ultimele Supercupe:

2006-2007 Rapid - Dinamo 7-6 (d.p.)

2007-2008 CFR - Unirea Urziceni 3-2 (d.p.)

2009-2010 CFR - Unirea Urziceni 2-0 (d.p.)

2010-2011 Otelul - Steaua 1-0.