Ce-i uneste pe senatorul PSD de Gorj Toni Grebla, cel care a citit pe 5 iulie cererea de suspendare a presedintelui in Parlament, si pe Traian Basescu, adversarul ireconciliabil?

GSPFoto: GSP

Raspunsul este: Marin Condescu, liderul de sindicat al minerilor olteni. Condescu este sustinatorul declarat al lui Traian Basescu, minerul mobilizind de fiecare data familiile celor 16.000 de sindicalisti in alegerile care l-au vizat pe presedintele suspendat in acest moment.

In acelasi timp, Condescu si Grebla sint cei care au inregistrat la OSIM marca echipei de fotbal Pandurii Tg-Jiu.

Gazeta Sporturilor a publicat o investigatie care arata cum doar in 2012 echipa condusa de Condescu primeste de la trei companii de stat 5 milioane de euro!

Suma de 5 milioane de euro pe an dinspre companiile de stat catre clubul de fotbal Pandurii apare chiar intr-un document semnat de Marin Condescu, lider sindical si sef la Pandurii Tirgu-Jiu. Acesti 5 milioane de euro sint trecuti la "alte cheltuieli de exploatare a carbunelui" la trei companii de stat: SNLO, Rovinari si Turceni.

Practic, banii platiti catre clubul de fotbal cresc costul kilowatt-ului! Asta se intimpla de 8 ani, dar pina la investigatia Gazetei Sporturilor nimeni nu a stiut sumele exacte. Teoretic de dragul voturilor, practic de dragul mizei financiare, nici o guvernare, indiferent de culoarea politica, nu s-a atins pina acum de banii platiti de companiile de stat catre Pandurii Tg. Jiu.

In ultimii ani, cele trei companii de stat si sindicalistii, prin cotizatie, plus Consiliul Local Tg. Jiu au dat Pandurilor peste 30 de milioane de euro.

Citeste aici o investigatie realizata de Catalin Tolontan!