Selectionerul Germaniei, Joachim Low, a declansat cercetarile pentru gasirea unei "cartite" in tabara germana care a funizat presei informatii cu privire la distributia echipei de start cu cateva ore inainte de inceputul meciurilor nationalei germane din Euro 2012, au declarat, sambata, doi dintre jucatorii Germaniei citati de Reuters.

La o zi dupa ce Germania a batut echipa Greciei cu 4-2, calificandu-se in semifinale, mijlocasii Marco Reus si Andre Schuerrle au declarat ca selectionerul Joachim Low este nemultumit scurgerile repetate de informatii.

"Este regretabil ca acest lucru s-a intamplat pentru ca, la ora 14:00 (ora locala), toate mass-media germana stia. Trebuie sa fie o scurgere de informatii", a afirmat Schuerrle.

"Este adevarat ca antrenorul ne-a vorbit despre asta si ca nu era fericit. Nu cred ca este cineva din echipa pentru ca nu imi pot imagina sa fie cineva din echipa", a precizat sportivul adaugand ca "trebuie sa fie o scurgere de informatii iar acesta este un lucru regretabil".

Low a facut trei modificari surpriza cu cateva ore inainte de meciul cu Grecia insa cu cateva ore inainte de inceputul partidei, mass-media germana a prezentat formula.

Schuerrle si Reus, impreuna cu atacantul Miroslav Klose, au fost cei trei jucatori surpriza din echipa de start.

Incidente asemanatoare au avut loc si inainte de cele trei meciuri ale Germaniei din Grupe.

"Nu stiu cine este cartita dar, in cele din urma, nu cred ca a fost un dezavantaj pentru noi", a declarat Reus.