Franta si Anglia nu au reusit sa ofere spectacolul promis de afisul unei asemenea intalniri: ceva mai combinativa (dar lipsita de prospetime), Franta a insistat mai mult in final, insa Anglia (in mare suferinta fara mijlocasi adevarati de constructie si fara Rooney - suspendat) a reusit sa protejeze remiza.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Lescott a deschis scorul pentru britanici (30, lovitura de cap, dupa o faza fixa), Nasri a egalat pentru francezi (40, sut de la marginea careului).

Acest 1-1 reprezinta varianta cea mai prudenta prin care cele doua echipe isi protejeaza sansele de calificare, urmand sa riste in jocurile cu celalalte colege de grupa: Ucraina si Suedia.

'85 Franta din ce ince mai periculoasa: sut Benzema, de la marginea careului, deturnat de Gerrard.

'80 Cabaye suteaza periculos, deviaza Wellbeck.

'78 Schimbare dubla la englezi: intra Defoe si Henderson, in locul lui Oxlade Chamberlain si Parker. Britanicii sunt obligati sa joace in propria jumatate - francezii au o tehnica superioara.

'73 Meciul este realmente o dezamagire. Doua formatii care alearga una dupa cealalta, fara nicio ocazie reala de poarta...

'60 Doua lovituri de colt pentru Anglia, insa echipa lui Hodgson nu reuseste sa faca rost de vreo ocazie concreta de gol. Replica Benzema, cu un sut de la distanta, prins de Hart.

'53 Gerrad cere lovitura libera, la marginea careului francez, arbitrul ii face semn sa se ridice.

'48 Hart scoate din fata lui Benzema, la o pasa gresita in spate a unui coechipier.

'40 Egaleaza Nasri, cu un sut de la marginea careului, pe coltul scurt. Franta merita acest gol: britanicii au jucat mai tot timpul in propria jumatate.

'35 Franta este aproape de egalare: Hart salveaza o reluare splendida a lui Alou Diarra, cu capul, dupa o lovitura libera.

'30 Lescott, fundasul central al Angliei, reia in plasa o centrare perfecta a lui Gerrard: 1-0 pentru britanici!

'25 Franta forteaza in dreapta, cu Ribery si Debuchy: fara succes. Francezii sunt mai combinativi, englezii se apara insa cu usurinta.

'20 Doua echipe care se tem una de cealalta. Joc mediocru.

'15 Mare ocazie Anglia: Milner il dribleaza pe Lloris, dar suteaza pe langa poarta!

'12 Nasri suteaza de la marginea careului englez, pe langa buturile lui Hart.

'7 Franta are prima lovitura de colt, fara importanta insa pentru siguranta tabelei.

'4 Anglia s-a asezat pe pozitii dominatoare, la centrul terenului. Oxlade Chamberlain a castigat un prim duel cu Debuchy, dar a ratat pasa decisiva pentru Wellbeck.

​Franta : Lloris - Debuchy, Mexes, Rami, Evra - Cabaye, Diarra - Malouda, Nasri, Ribery - Benzema.

Anglia: Hart - Johnson, Terry, Lescott, Cole - Milner, Gerrard, Parker, Oxlade Chamberlain - Ashley Young, Wellbeck.

Meciul poate fi urmarit aici.