Cristi Chivu are sanse mici de a ramane la Inter, dupa ce negocierile dintre cele doua parti nu au dus la niciun numitor comun. Ultima varianta pentru fostul capitan al echipei nationale este Galatasaray. "Este o probabilitate sa ajunga la Galata. A luat o groaza de trofee, acum poate sa incerce o noua provocare", a precizat impresarul jucatorului.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Este o posibilitate sa plece Chivu la Galata. Si nu este singura posibilitate. Mai este si Fener, mai sunt destule, avem timp sa ne gandim. Probabil ca va pleca de la Inter, ar fi mai bine pentru el. Are noua ani pe care i-a jucat in Italia, un campionat cu o presiune incredibila. A luat o groaza de trofee, acum poate sa incerce o noua provocare" - Victor Becali (Digisport).

Pe 30 iunie 2012, intelegerea dintre Chivu si Inter ajunge la final. Negocierile dintre cele doua parti nu au dus la niciun rezultat pana in acest moment, iar fratii Becali (agentii jucatorului) a inceput sa-i caute echipa lui Cristi.

Pe langa Napoli (formatia din Serie A il vrea pe Chivu), pentru fostul capitan al nationalei Romaniei a aparut si varianta Getafe. "Se potriveste pe stilul dorit de conducatorii echipei", se precizeaza in presa iberica in legatura cu o posibila venire a lui Chivu la Getafe.

In plus, va conta enorm faptul ca romanul va fi liber de contract, ceea ce inseamna ca nu va exista o suma de transfer.

In varsta de 31 de ani, Chivu a ajuns la Inter in anul 2007, jucatorul reusind sa castige alaturi de formatia italiana Champions League in sezonul 2009-2010.