Steaua viseaza inca la titlul de campioana, dupa victoria cu Dinamo, dar "depinde de multe alte lucruri" (Stoichita). Pentru managerul Mihai Stoica, rezultatul final este mincinos, "pentru ca astazi am spulberat rivala!" La Dinamo, infrangerea este acceptata cu greutate: "Am facut cadouri", spune antrenorul Bonetti, pus la zid insa de presedintele executiv Cristi Borcea: "Nu poti sa joci asemenea meci fara Moti si Danciulescu!"

Mihai StoicaFoto: HotNews / Dan Popescu

Mihai Stoica, manager Steaua: "Acest rezultat este mincinos: astazi am spulberat rivala! Iliev, Martinovic si Chipciu au fost cei mai buni oameni ai Stelei astazi. Le multumesc suporterilor pentru ca au realizat o atmosfera unica si mai ales nu i-au admonestat pe jucatori dupa golul marcat de Dinamo. Speram sa iasa bine vineri la Cluj si sa jucam duminica finala acestui campionat".

Mihai Stoichita, antrenor Steaua: "Un spectacol agreabil, la care au contribuit ambele echipe. Nu pot sa vorbesc despre sanse la titlu, pentru ca depindem de alte lucruri. Imi ramane amaraciunea ca pierdut meciul acela cu Vaslui, in retur, nu pot il uit. Avem cinci victorii consecutive? Eu ma gandesc inca la infrangerea aceea cu Vaslui, alta era situatia daca invingeam atunci".

Cristi Borcea, presedinte executiv Dinamo: "Am facut cadou aceasta victorie, pentru ca am avut 1-0 si alte cateva ocazii. Cred ca s-a pierdut meciul inca de cand a fost alcatuita echipa. Nu se poate sa joci fara Moti si Danciulescu. Nu pot sa imi explic ce a vrut antrenorul. Eu l-am sustinut, dar daca mai face vreo experienta, pierdem si Cupa".

Dario Bonetti, antrenor Dinamo: "Golurile Stelei au fost cadouri din partea jucatorilor mei. Au gresit, stiu ei cine, nu trebuie sa ii nominalizez eu. Am inceput bine, cu gol, ocazii, dar ne-a fost teama sa invingem. Este o figura urata pentru suporteri sa pierzi in fata Stelei, intr-o asemenea maniera".