Oficialii clubului CFR Cluj au cerut Tribunalului pentru arbitraj in Sport de la Lausanne (TAS) o decizie privind dosarul meciului cu Universitatea Cluj, suspendat in minutul 27 si programat de LPF pentru rejucare vineri seara, de la ora 21,30. CFR Cluj solicita victoria la masa verde, cu 3-0.

Daca CFR Cluj va obtine castig in aceasta cauza, meciul cu Universitatea nu se mai disputa, iar trupa din Gruia devine campioana acestei stagiuni in Liga 1, indiferent de rezultatele ultimei etape care se va juca duminica, 20 mai.

Avocatul Ligii de fotbal a declarat joi seara, la GspTV, ca TAS a cerut toata documentatia si va anunta verdictul vineri, la ora 12.

"Daca aveam cu adevarat comisii in fotbal, nu ajungeam la TAS: decizia corecta la Cluj era meci pierdut pentru ambele formatii, 0-3. Asta s-ar fi intamplat daca arbitrul ar fi notat jucatorii pe care avea de gand sa ii elimine. TAS nu va da 3-0 pentru CFR, pentru ca s-a cerut doar suspendarea deciziei de rejucare" - Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui.

"Cu decizia de la TAS, se va vedea ticalosenia celor care au adoptat o hotarare ilegala si incorecta. Vrem sa castigam acest meci si pe teren, si la TAS. Indiferent de ceea ce se va intampla, luam in calcul sa dam in judecata si Liga Profesionista de Fotbal" - Arpad Paszkany, patron CFR Cluj, pentru CityNews.ro.