​Cu doua etape inainte de incheierea campionatului, Dumitru Dragomir (presedintele LPF) a vorbit despre sezonul in curs al Ligii 1 la fotbal, oficialul fiind de parere ca meciurile s-au disputat pe teren. "Nu mi s-a parut niciun meci suspect de blat in Liga 1", a precizat Dragomir.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

"In prima liga nu mi s-a parut vreun meci suspect. Nici in a doua liga, pentru ca n-am vazut. Eu nu joc la pariuri, nu merg in casele de pariuri. Fotbalul este prost din punctul de vedere al acuzatiilor. Asta este, suntem o tara de oameni care isi dau cu parerea", a declarat Dumitru Dragomir, conform Mediafax.

Nu da pronostic pentru Steaua vs Dinamo

"Nu dau un pronostic pentru ca nu-s tampit. Daca eram un tampit dadeam pronosticuri si stateam numai 2-3 ani pe la Liga, nu 20 si ceva. Dar ma indoiesc ca o sa fie un meci spectaculos la miza asta. Dar va fi spectacol grandios in tribune datorita zecilor de mii de oameni care vor veni la stadion" - Dumitru Dragomir.

"Stoichita este un mare antrenor, unul din marii antrenori pe care ii are tara la ora actuala. Si un tip diplomat. Ce trebuia sa faca? Sa ii dea cu telefonul in cap patronului? El a procedat foarte bine ca a raspuns (n.r. la telefon). Pai a doua zi il dadea afara daca nu raspundea", a adaugat Dragomir.