Meci dramatic in "Gruia", in prologul etapei a 32-a din Liga 1: tinuta in sah de Vointa (echipa practic retrogradata) si cu un om mai putin in ultimul sfert de cea, CFR Cluj a obtinut toate punctele in ultimul minut al prelungirilor - fundasul Vasile Maftei a reusit sa trimita mingea in plasa, cu un sut de exceptie, expediat din afara careului.

CFR a deschis scorul prin Sougou, in minutul 9, dar s-a vazut egalata dupa pauza, prin Apostol, minutul 63. Reusita sibienilor a "crispat" jocul echipei gazda, iar situatia s-a complicat in minutul 76, cand atacantul Ronny a vazut cartonasul rosu.

Jocul spre indrepta spre remiza (rezultat sinonim cu o mare supriza), insa deznodamantul a fost refuzat de Vasile Maftei: in prelungiri, fundasul CFR-ului a avansat pana la 25 de metri de poarta Vointei, de unde a trimis un sut exceptional care a plasat mingea in vinclu.

Iuliu Muresan, presedinte CFR: "Nu stiu daca am meritat victoria astazi. Dar, castigand in ultimul moment, cum am facut si cu Dinamo, poate ca Dumnezeu vrea ca noi sa castigam campionatul".