Printul Felipe de Asturias, mostenitorul tronului Spaniei, se va afla in tribunele "Arenei Nationale" cu ocazia partidei dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, finala Europa League. De asemea, printre invitatii speciali se vor mai gasi Ana Botella (primarul orasului Madrid), Michel Platini (presedintele UEFA) si Patxi Lopez (seful Guvernului Tarii Bascilor), informeaza Mediafax.

Printul Felipe de AsturiasFoto: AGERPRES

Finala Europa League aduce la Bucuresti personalitati de marca, nume importante urmand sa se afle in tribunele "Arenei Nationale".

Printul Felipe de Asturias (mostenitorul tronului Spaniei), Ana Botella (primarul Madridului), Patxi Lopez (seful Guvernului Tarii Bascilor), Michel Platini (seful UEFA) si Ignacio Gonzalez (vicepresedintele Comunitatii Madrid) se vor afla, miercuri, pe "Arena Nationala".

Cunoscut fan al echipei Atletico Madrid, Printul Felipe s-a aflat in tribunele stadionului din Hamburg in urma cu doi ani, atunci cand Atletico a castigat Europa League dupa o finala cu Fulham (2-1).

La finala va participa si Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei urmand sa fie insotit de fiul Andrei.

Meciul Atletico Madrid vs Athletic Bilbao se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe "Arena Nationala" din Bucuresti. Partida va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.