Derby-ul Clujului a fost suspendat in minutul 25, cand Cadu (capitanul lui CFR) a transformat un penalty. Dupa marcarea golului, Cadu s-a indreptat spre peluza ocupata de fanii rivalei "U", pentru a-si manifesta bucuria: suporterii s-au considerat provocati si au inceput sa arunce diferite obiecte spre jucator, iar Bornescu, portarul echipei gazda, l-a lovit, doborandu-l la pamant. Cei doi jucatori au fost eliminati, insa spiritele nu s-au calmat - in tunelul spre vestiare, Cadu a fost lovit de un masor al lui "U", agresiune care a provocat o noua bataie generala intre fotbalistii celor doua echipe.

Momentul care a inflamat meciul din 8 mai: Bornescu il imbranceste pe CaduFoto: Gazeta Sporturilor

Arbitrul Alexandru Tudor a trimis formatiile la vestiare, apoi a luat decizia de a suspenda jocul. Rezultatul final va fi decis de comisia de disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: "Cadu a aratat suporterilor lui "U" insemnul clubului nostru, nu mi se pare cine stie ce provocare. Nu se da rosu pentru asa ceva, in schimb pentru ce a facut Bornescu se pot da doua rosii. Apoi, dupa ce Cadu a fost lovit la tunel, de acel masor, meciul s-a supendat. Eu as fi preferat sa se reia, daca ma intrebati. Va fi o decizie la masa verde si cred ca va fi in favoarea noastra".

Mircea Bornescu, portar "U" Cluj: "Stiam ca e un meci tensionat si am vorbit cu toti sa nu provocam fanii. Cadu a marcat, bravo lui, trebuia sa se duca in terenul lui, nu sa faca semne obscene suporterilor nostri! Eu daca nu ma duceam atunci la el, sa il opresc, sunt convins ca fanii sareau in teren. Asta sa se gandeasca cei de la CFR: ce se intampla, daca eu nu interveneam?"

Claudiu Niculescu, antrenor "U" Cluj: "Sunt convins ca domnul Tudor, arbitrul, a venit cu lectia pregatita, sunt convins ca CFR a facut intentionat acest scandal. Sunt convins! A venit acest Cadu care era un nimeni in Portugalia sa castige o groaza de bani in Romania si sa provoace ne provoace fanii. A fost intentionat ce a facut CFR in aceasta seara!"

Alexandru Boc, observatorul jocului: "Arbitrul a luat decizia de a suspenda meciul, din cauza bataii generale de pe tunelul care duce spre vestiare. Arbitrul ne-a spus ca ar fi trebuit sa mai acorde cinci sau sase cartonase rosii, pentru ce s-a intamplat in acel moment, dupa ce ii eliminase deja pe Bornescu si Cadu. El a motivat ca meciul oricum nu mai putea continua, dupa asemenea eliminari. Este decizia arbitrului, mai multe vom afla dupa judecarea cazului, in comisii".

Narcis Raducan, director sportiv Steaua (in studiul Digisport): "Dupa spusele observatorului, arbitrul a suspendat jocul din cauza eliminarilor multiple pe care trebuia sa le dicteze. In aceste conditii, ambele echipe sunt responsabile, deci nu poate castiga CFR sau "U" la masa verde! Observatorul nu ne-a spus ca arbitrul ar fi suspendat meciul din cauza absentei conditiilor de siguranta, ceea ce era cu totul altceva".