Cu doar cateva zeci de ore inainte de marea finala a Europa League (Atletico Madrid vs Athletic Bilbao), Bucurestiul a inceput sa-si schimbe fata, Lipscaniul devenind locul preferat de intalnire al suporterilor iberici sositi in Romania. Pana in acest moment, impresia general lasata de Capitala este una buna, oaspetii spanioli fiind incantati de pretul berii, de vremea frumoasa de afara, de fetele frumoase din Bucuresti si nu in ultimul rand de arhitectura centrului vechi.

Click pe poza pentru a a vedea FOTOGALERIA.

"Ne place aici (n.r in Lipscani), cladirile semana cu cele din Spania, oamenii sunt primitori, iar preturile sunt mici. Berea este buna si rece, vremea ne face sa ne simtim ca acasa, iar femeile din Bucuresti sunt foarte frumoase" - suporter Athletic Bilbao, pentru HotNews.ro.

"Suntem placut impresionati de faptul ca multi dintre romani inteleg spaniola si vorbesc cu noi. Ne place la Bucuresti, e prima data cand venim in Romania si am putea sa ne intoarcem intr-o zi" - grup de suporteri Athletic Bilbao, pentru HotNews.ro.

Cel mai probabil scor indicat de sustinatorii celor de la Bilbao este 1-0, cu gol marcat in a doua repriza de Fernando Llorente, in timp ce suporterii lui Atletico Madrid mizeaza pe 3-1, cu o "dubla" a lui Radamel Falcao.

Suporterii lui Athletic sunt majoritari pe Lipscani, multi dintre fanii celor de la Atletico Madrid urmand sa soseasca miercuri, pe calea aerului.

"Asteptam sa vina si mai multi suporteri, pana in acest moment lucrurile merg bine. Berea este cea mai cautata, avem provizii si speram sa fie vanzare buna in aceasta perioada. Ne-am pregatit si noi cum am putut: am pus steaguri ale celor doua echipe, ne-am imbracat in culorile alb si rosu si am invatat si cateva cuvinte in spaniola" - comerciant de pe Lipscani, pentru HotNews.ro.

"Nu au fost probleme pana in acest moment, suporterii isi vad de treaba lor, canta, danseaza, se simt bine", a declarat unul dintre reprezentantii fortelor de ordine.

Atletico Madrid si Athletic Bilbao se vor intalni in finala Europa League, meciul urmand sa se desfasoare miercuri, 9 mai, pe "Arena Nationala", de la ora 21:45. Meciul va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.

Citeste si

Ghid complet - Cum se va schimba Bucurestiul pentru finala Europa League