​Primii din cei aproximativ 20.000 de suporteri iberici care vor vizita Romania au ajuns deja in Bucuresti, oaspetii aratandu-se placut impresionati de oras si faptul ca multi dintre localnici vorbesc bine spaniola. "Este mult mai bine decat ne asteptam, nu am intalnit atat de multi caini cum am citit", a precizat unul dintre suporterii madrileni.

Suporteri ai lui Athletic BilbaoFoto: athletic-club.net

Pentru meciul de miercuri (de la ora 21.45), sunt asteptati in Bucuresti aproximativ 20.000 de fani iberici ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao.

"Este mult mai bine decat ma asteptam, este mai frumos si mai putin sarac (n.r. Bucurestiul) si nici nu am intalnit atat de multi caini cum am citit", a declarat pentru EFE Pedro, un suporter madrilen, citat de Mediafax.

Singura experienta negativa de pana acum a avut legatura cu transportul cu taxiul. Carlos, unul dintre fanii celor de la Bilbao, a platit 60 de euro pentru o cursa de la aeroport pana in centrul Bucurestiului.

Suporterii iberici s-au declarat incantati de faptul ca doua dintre statiile de metrou din Bucuresti se numesc Radamel Falcao (Atletico Madrid) si Fernando Llorente (Athletic Bilbao). Un alt motiv de bucurie a fost pretul berii - sub 2 euro.

Finala Europa League dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao se va desfasura miercuri, de la ora 21:45, pe "Arena Nationala" din Bucuresti.