​"Arena Nationala" va gazdui, miercuri, partida dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, cele doua formatii iberice urmand sa se intalneasca in finala Europa League. "Bucurestiul va respira fotbal in aceasta saptamana. Capitala Romaniei va fi imbracata in alb-rosu", se precizeaza in Marca.

Bucurestiul, sub "asediu" iberic Foto: captura marca.com

"Daca e un oras in lumea asta care respira fotbal saptamana asta, acela e Bucurestiul. Orasul va gazdui, miercuri, finala Europa League, capitala Romaniei fiind imbracata in alb-rosu", se precizeaza in Marca.

"Fotbalistii celor doua echipe vor ajunge inca de luni la Bucuresti. Bilbao va fi cazata la Crowne Plaza, in timp ce Atletico Madrid va sta la Intercontinental. In mod deloc surprinzator, un numar de aproximativ 60 de avioane vor zbura catre Bucuresti de la Bilbao si de la Madrid.

In orice caz, peste 20.000 de fani vor calatori la Bucuresti in cautarea unui vis. Numai jumatate dintre ei se vor bucura. Pentru a evita orice fel de incidente, autoritatile au luat masura de a conduce pe drumuri diferite cele doua galerii. Nu se vor intalni, iar acest lucru este foarte bine", mai scriu jurnalistii iberici.

Partida Atletico Madrid vs Athletic Bilbao se va juca miercuri, de la ora 21:45, pe "Arena Nationala" din Bucuresti. Meciul va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.

Citeste si

* Finala Europa League: Suporterii vor fi condusi de la aeroport pe trasee diferite

* Sase statii de metrou vor purta temporar nume de fotbalisti, cu ocazia finalei Europa League