La finalul partidei dintre Barcelona si Espanyol (incheiata 4-0 pentru echipa blau-grana), Josep Guardiola si-a luat la revedere de la publicul de pe Camp Nou. Momentul a fost unul impresionant, iar Guardiola a parut vizibil emotionat de atmosfera creata de fani. "Nu ma veti pierde niciodata, ne vom vedea curand. Eu sunt cel care are de pierdut, va las pe maini bune", a precizat Guardiola la despartire.

Josep Guardiola, ultimul interviu pe Camp NouFoto: Captura YouTube

"In cinci ani de viata m-am putut bucura de cel mai bun spectacol. Am fost doar un spectator privilegiat, la fel ca voi toti. A contat foarte mult pentru mine dragostea voastra, ati fost mereu aproape de echipa. Nici nu va inchipuiti ce fericit sunt. Imi veti lipsi enorm, eu sunt cel care are de pierdut. Va las pe maini bune, cu cei mai buni fotbalisti. Echipa se va descurca in continuare, va doresc numai bine. Ne vom vedea curand, nu ma veti pierde niciodata", a declarat Josep Guardiola.

Dupa patru ani petrecuti la prima echipa si 13 trofee cucerite (dintre care doua Ligi ale Campionilor), Josep Guardiola a ales sa parasesca echipa de pe Camp Nou, noul tehnician al formatiei fiind Tito Vilanova, secundul lui Pep.

Vezi aici momentul despartitii lui Guardiola de Camp Nou: