Drama in Soseaua Stefan cel Mare: Dinamo a pierdut doua puncte imense in lupta pentru titlu, dupa ce a fost egalata in minutul 90 de fostul idol al tribunei, Adrian Cristea!

Claudiu NiculescuFoto: Agerpres

Echipa lui Dario Bonetti tocmai reusise sa marcheze golul de 2-1 (Cosmin Matei, minutul 85), insa formatia pregatita de Claudiu Niculescu s-a opus infrangerii.

"Matematic, ar mai fi sanse. La ce joaca, Dinamo nu are nicio sansa. Nici noi, nici CFR nu am convins. Cred ca titlul se va juca intre Rapid si Vaslui. Si sa vedem ce replica mai are Steaua, chiar daca e mai in spate."

Cornel Dinu (Digisport)

"Am spus tot timpul ca venim la Bucuresti sa jucam. Am facut-o si ca jucator, o fac si ca antrenor. Imi pare rau pentru Dinamo, pentru ca imi este o echipa foarte draga, pentru tot ce mi-a oferit. Eu cred ca inca mai au sanse la titlu, sper sa reuseasca. Iar celor care au spus ca astazi va fi blat si ca noi ne vom preda, ce sa zic? Rusinea lor" - Claudiu Niculescu, antrenor "U" Cluj, pentru Digisport.

Dinamo a marcat primul gol in minutul 26, prin Curtean; clujenii au schimbat imaginea jocului dupa pauza, izbutind sa egaleze prin Morar in minutul 61, dupa o lovitura de colt care a prins defensiva bucuresteana nepregatita. Cu cinci minute inainte de final, Dinamo izbuteste sa marcheze, prin Cosmin Matei, perfect angajat de Tucudean. Dar "U" nu isi spusese ultimul cuvant: Adrian Cristea a driblat in careu, potrivindu-si mingea pentru un sut impecabil la vinclu, din interiorul careului.

2-2, scor final: pentru bucuresteni, lupta pentru titlu a devenit extrem de complicata. Pentru ardeleni, acest 2-2 este o recompensa: au dominat, multa vreme, fostul lider, pe terenul lui. "Dinamo? Nu e treaba mea, dar - sincer - mi se care cam debusolata" - Claudiu Niculescu.