Meciul a contrastat flagrant cu atmosfera fierbinte din tribuna, unde suporterii giulesteni si-au facut show-ul obisnuit. In teren, Rapid si Steaua s-au chinuit timp de 25 de minute, pana sa expedieze primul sut spre poarta.

Razvan Lucescu si Nicolae GrigoreFoto: Rompres

A fost nevoie de o gafa copilareasca a lui Marcos Antonio pentru ca meciul sa se aprinda - in minutul 29, fundasul Rapidului a prelungit neinspirat o centrare a lui Tatu, mingea poposind in ghetele lui Tanase: decarul Stelei a sutat imediat, de la 10 metri, reusind sa il invinga pe Dani Coman.

Rapidul a reactionat imediat: in doar patru minute, Nicolae Grigore a profitat de o gafa a lui Bourceanu si a sutat perfect din marginea careului. Giulestenii au incercat apoi sa profite de momentul bun, insa Steaua a blocat si a facut rost, in mod neasteptat, de o noua situatie de gol - Marcos Antonio a degajat prost, in Tatu, iar din ricoseu mingea a ajuns la Mihai Costea: singur cu Dani Coman, Costea jr. s-a pierdut cu firea si a trimis direct in portar.

La reluare, meciul a revenit la imaginea din prima parte: doua echipe speriate de gandul infrangerii, cautand mai degraba sa se anuleze. Rapidul a avut o sansa mare la un sut al lui Surdu, din 10 metri, blocat de Tatarusanu cu piciorul. Giulestenii puteau primi un penalty in minutul 85, la hentul comis de Bicfalvi, insa arbitrii nu au vazut infractiunea.