La cateva minute dupa meciul Vaslui - Astra (2-1), patronul Stelei a sugerat ca meciul a fost o farsa: "Am inteles ca Astra si-a vandut scump pielea. Sunt curios cat a costat, ca o cumpar eu la anul. Cum sa dea Marius Constantin gol cu latul, de la 2 metri? Astra tragea de timp, la 2-1 pentru Vaslui".

Becali, un patron nervosFoto: Agerpres

In acelasi timp, finantatorul Vasluiului si presedintele Astrei se acuzau pe tema arbitrajului: "Porumboiu a intrat peste arbitri, la pauza. Observatorul a notat acest lucru in raport. Daca asta e normal, eu nu mai zic nimic! De ce sa ma mai mir ca in a doua repriza, dupa ce am condus cu 1-0, a validat un gol precedat de un fault al lui Wesley, apoi ne-a eliminat un jucator, absolut gratuit?" (Dinu Gheorghe).

"Domnule, am trecut pe acolo si usa era intredeschisa. Le-am vorbit asa, din prag. ce le-am spus? Ca nu e meci de baschet, sa fluiere orice contact, sa lase fotbalistii sa joace." (Porumboiu)

Controversa dintre Porumboiu si Dinu Gheorghe a trecut in plan secund, dupa interventia patronului de la Steaua care a revenit cu completari la prima suspiciune de blat: "S-a facut intelegere cu jucatorii Astrei, de unde sa stie Rednic sau patronul de asta? Numai Dinu Gheorghe face asa ceva, el este cel mai mare rau din fotbal - pai nu mi-a propus el sa il contactam pe Rui Duarte, ca sa castig meciul cu Rapid? Ca Rui Duarte cica e al lui, face ce vrea Dinu Gheorghe!"

Dinu Gheorghe, fost oficial al Rapidului, actualmente presedinte la Astra, a negat acuzatiile: "Mi-e rusine de familia si mama lui, ca tin la usa un asemenea nemernic. Merg cu el la biserica si ne juram! Cum sa propun asa ceva? Numai un ordinar poate sa minta in asemenea hal".