Dinamo a pierdut pozitia de lider, dupa esecul suferit vineri seara pe terenul lui FC Brasov: echipa lui Dario Bonetti nu s-a ridicat la inaltimea pozitiei de lider pe care o recastigase etapa trecuta (prin jocul rezultatelor).

Bonetti - jocul lui Dinamo inca are problemeFoto: www.fcdinamo.ro

Brasovul, o echipa mai harnica, a depasit fara mari probleme un Dinamo confuz la constructie si mai ales la organizarea jocului: Di Stefano a deschis scorul in minutul 28 (lovitura de cap, de la 12 metri, de langa Scarlatache), iar Ilijoski a inchis tabela in minutul 77, cu un sut din apropiere, pe coltul scurt.

Antrenorul dinamovist Dario Bonetti nu a reusit sa redreseze jocul lui Dinamo, dovedindu-se neinspirat la schimbari - l-a scos pe Danciulescu in minutul 24 cu Platini (iar brazilianul nu a avut reusite), apoi l-a retras pe Curtean (unul dintre fotbalistii activi ai bucurestenilor) pentru Stratila care nu a adus nimic bun in evolutia echipei.

"Cand schimbi prea mult, pierzi organizarea jocului. Bonetti face prea multe schimbari, iar echipa nu mai are automatisme. Astazi am primit doua goluri inadmisibile pentru pretetntiile lui Dinamo. Nu s-a pierdut titlul aici, mai e de jucat" - Cornel Dinu, pentru DigiSport.