"Vreau si eu ceva: Steaua campioana", a fost mesajul considerat instigator de observatorul partidei Steaua vs FC Vaslui, Gheorghe Nedelescu. La o zi distanta, FRF isi cere scuze fata de Marius Ciobanu, pustiul de noua ani care a indraznit sa afiseze respectivul mesaj pe Ghencea. "Federatia Romana de Fotbal considera normal sa-i ceara scuze micutului suporter stelist, Marius, căruia, vineri, i-a fost confiscat bannerul de sustinere a echipei sale favorite", a precizat Mircea Sandu pe site-ul oficial al FRF-ului.

Ce s-a intamplat pe Ghencea

La meciul dintre Steaua si FC Vaslui (0-1), Marius Ciobanu (9 ani) a afisat un banner la tribuna I a stadionului Ghencea. Mesajul miculutui a fost: "Vreau si eu ceva: Steaua campioana!". La indemnul observatorului Gheorghe Nedelescu, banner-ul a fost confiscat.

La cateva ore distanta, Mircea Sandu a postat un comunicat in care isi cere scuze pentru cele intamplate pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

"Fie si in conditiile in care nu este implicata in organizarea jocurilor din cadrul campionatului Ligii I, dar elaborand si aproband regulamentele de desfasurare a activitatii fotbalului din tara noastra, Federatia Romana de Fotbal considera normal sa-i ceara scuze micutului suporter stelist, Marius, caruia, aseara, cu ocazia meciului FC Steaua - SC Vaslui, i-a fost confiscat bannerul de sustinere a echipei sale favorite. Observatorul de joc, delegat la aceasta partida, a aplicat ad-litteram regulamentul, dar suntem de parere ca, pe viitor, se impune ca toti observatorii de joc sa dea dovada de flexibilitate si sa judece situatiile de la caz la caz", a declarat Mircea Sandu pe frf.ro.

"Regretand incidentul, il invitam pe micutul stelist, impreuna cu parintii sai sau cu unul dintre ei, la sediul FRF, in oricare dintre zilele lucratoare ale saptamanii viitoare, pentru a i se inmana, in semn de scuze si de consolare, un tricou al echipei noastre nationale si o minge", a completa Mircea Sandu.