Real Madrid a pierdut pe terenul lui Bayern Munchen (2-1, semifinala Champions League), insa rezultatul nu ii da fiori lui Jose Mourinho. "Nu meritam sa pierdem, sunt optimist si cred ca putem juca in finala. Nu este nevoie de o revenire istorica pentru a ne califica", a precizat tehnicianul lusitan. Returul se va disputa pe 25 aprilie, pe "Santiago Bernabeu".

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"A fost prima noastra infrangere in Champions League, am pierdut un meci in deplasare. Nu pot sa spun ca am jucat rau, a fost o partida tipica pentru o semifinala de Champions League. Nu meritam sa pierdem, dar acest lucru s-a intamplat. Asa este fotbalul. Mai avem la dispozitie si partida retur si nu este nevoie de o revenire istorica pentru a ne califica in finala. Daca vom invinge acasa cu 1-0, 2-0 sau 3-1 vom merge mai departe. Sunt optimist ca putem intoarce rezultatul de la Munchen si ca vom juca finala Ligii Campionilor. Nu vreau sa vorbesc prea mult despre arbitraj, dar ei au marcat un gol care ar fi trebuit anulat (n.r. primul pentru off-side). O remiza ar fi fost mai echitabila. Nu este un rezultat teribil de bun pentru germani, se poate intampla orice" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

"Am sperat pana la final ca putem invinge. Am convingerea ca am meritat sa castigam. Madridul a inceput bine in primele 15 minute, dar dupa am fost la comanda meciului. Am luat gol intr-un moment in care am dat senzatia ca dominam partida. Totul s-a intamplat foarte repede, nu pot sa dau vina pe nimeni. Vom avea un retur de foc in Spania, dar sper sa fim pregatiti pentru orice" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.